Om IMCC

Ishøj Motion Cykel Club er medlem af relevante organisationer, som har til formål at fremme cykelsporten og motionscykling samt de lokale idræts- og foreningsforhold.

Ishøj Motion Cykel Club er p.t. medlem af DCU, DGI og Ishøj Idrætsråd.

Det er foreningens formål at fremme motionscykling gennem afholdelse af træningsarrangementer  m.v. samt gennemførelse af cykelsportsrelaterede sociale samlinger, herunder klubaftener, fester, og lign., og endvidere, med udgangspunkt i cykling, at udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere sig og tage  medansvar i foreningen og det omgivende samfund.

Vi er ca.130 medlemmer, der dyrker vores fælles interesse for cykling.

I Ishøj Motion Cykel Club køres træningsturene normalt i grupper på 8-15 ryttere; – ikke færre, for så er det ikke sjovt for den svageste i gruppen; – ikke flere, for så er faren for styrt og trafikuheld for stor.

Vi tilstræber at træningen er effektiv, sjov og afvekslende. Frem for alt er det vigtigt at alle kommer med gruppen hjem og har haft en god oplevelse. Dette er ikke blot holdledernes ansvar, men et kollektivt ansvar, der påhviler alle IMCC medlemmer.

Ambitionen. er at give alle et godt udbytte af hver eneste tur.

Et af de væsentligste værktøjer til at opnå dette – ud over respekt for holdlederen – erintervaller.

Målene for årets træning er naturligvis individuelle, men klubben har nogle mål, som for så vidt er de samme som i tidligere år:

  • vi vil tilbyde en effektiv træning til alle under forhold der tiltrækker nye medlemmer og til stadighed udfordrer medlemmerne
  • vi vil gerne gøre os gældende i Roskilde Holdmatch; – ikke kun i dameklassen som vi har vundet adskillige gange, men også i herreklasserne
  • vi vil gerne stille med store hold til de store motionsløb på Sjælland, og vi vil også gerne have medlemmer der kan være blandt de første/hurtigste i mål
  • vi vil gerne have medlemmer der kan vise klubfarverne – og gøre en god figur – ved store motionsløb i andre dele af landet såvel som i udlandet

Alt dette vil afspejles i træningsturene, som tilpasses de begivenheder der ligger næst i kalenderen.

Hvis du gerne vil køre med IMCC er der således mange muligheder, afhængig af din form og dine ønsker om træning. For at kunne følge med, bør du kunne cykle mindst 22 km på 1 time. Vi hjælper gerne med en træningsplan, som vil sætte de fleste i stand til at opnå denne fart og udholdenhed på ganske få uger.

Mød op til åbent hus i klubhuset den første mandag i måneden, eller på en af træningsdagene og få en prøvetur, eller kontakt en af holdlederne eller bestyrelsen for yderligere information.

I vintersæsonen er der, udover landevejstræning, nogle der dyrker Mountain Bike, Cycle Cross og spinning.

Print Friendly, PDF & Email