Nyhedsbrev september

 

 

 

 

 

 
Logo

August har vejrmæssigt været en cykeldrømmemåned med masser af tørre veje, flotte solnedgange og næsten ingen vind. Forhåbentlig har I alle fået kørt nogle gode ture.

Vi har indviet vores nye klubhus på Bredekærgård på behørig vis med Champagne, grillet flæskestegssandwichs, kaffe og is. Det blev en varm dag, både for de tre hold ude på landevejene og på terrassen foran klubhuset. Tak for det fine fremmøde og vi håber at I bliver tilfredse med de nye forhold.

Der skal også være et kæmpestort TAK! til alle jer der tilbragte søndag på Iron man depotet. Endnu engang blev opgave udført til UG trods store udfordringer med manglende kopper til atleterne. Vi har været i kontakt med arrangørerne og de lover at det ikke vil ske igen.

Endnu engang Tak til Michael ”kok” Hansen for at lægge hus og Vestsjællandske landeveje til endnu en klubtur. Vi var 16 m/k-ryttere afsted til først morgenbrød og kaffe og dernæst henholdsvis 65 km og 75 km på landevejene omkring Svebølle og omegn. I modsætning til resten af august kom vi til at køre i regnbyger på våde veje med utallige grusbunker efter kraftige regnbyger natten i forvejen. Vi slap heldigvis med en enkelt punktering og et mindre styrt på grund af vejrliget. Hjemvendt fra turene var der hyggeligt samvær med mad fra grillen og kaffe.

Tur de Vest søndag d.4.sep. har afgang og mål ved Glostruphallen og man kan tilmelde sig: 68 eller 122 km. Klubben giver tilskud på 100 kr., hvis man kører i klubtrøje og mod fremvisning af kvittering. Se info på vores FB-side. Tilmeld dig også på ”Min Forening” så vi kan se hvem der deltager og evt vil køre sammen

Kursustilbud.

Kaptajn uddannelse i Roskilde 24.sep 9.00-17.00. Tilmeldingsfrist 17.sep. kl.23.59.

Få dig selv og dine kammerater sikker gennem trafikken. Tilmelding kan ske gennem opslag på vores Facebookside eller DGI/landvejscykling. Vi har haft flere dumme og alvorlige styrt i år, så det vil være rigtig godt hvis vi var flere der var opdateret på sikkerheden på landevejen. Vi har Pt én tilmeldt.

Forårsture til Mallorca uge 16 og/eller uge 17 og Altea ved Calpe uge 19. Se op slag på FaceBook.

Ang. Mallorca er sidste frist 28.august og allersidste frist 1.oktober.

Kom til klubaften mandag d.5.september kl.19.00. Vi skal snakke om vintertræning, forårets træningsture sydpå, klubfest og ellers hyggeligt selskab.

HUSK!

Medbring lygter til tirs- og torsdags træningerne. Solen går tidligt ned.

Vi starter turene fra Tranegilde ved hjørnet af Brentevej.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Søn.4/9 Tur de Vest
  • Man.5/9 Klubaften. Tema:
  • Søn.25/9 Standerstrygning + Grill.
  • Lør.29/10.Klubarrangement.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Print Friendly, PDF & Email