Nyhedsbrev september 2021 

 

 

 

 
 

Så er vi i gang med september. En måned hvor solen går tidligere og tidligere ned. Husk derfor både for- og baglygte. Bliver man forsinket på træningsturen fx af en punktering er det måske allerede mørkt på hjemturen. August blev en broget træningsmåned med perfekt sommervejr til efterårsvejr med mange passerende lavtryk.

Ironman arrangementet blev afholdt med stor ros fra deltagere og arrangører. Tusind tak til alle jer der afsatte en søndag til at servicere atleterne. Uden jeres arbejdsindsats og gode humør ville det ikke kunne lade sig gøre og klubkassen ville blive fattigere. TAK !

Årets klubtur d.29/8 til Vestsjælland bød på lidt våde veje, men tørvejr. 20 m/k ryttere mødte kl.9 i Kokkens (Michael F Hansen) sommerhus v Svallerupstrand til Kaffe og morgenbrød. Vi kørte i to hold på for os ukendte bakkede og bugtede småveje. Dejligt med nye udsigter. Dagen sluttede med grillhygge, kaffe og kage. Tak til kokken for at lægge hus til og til Lars og Kim der hjalp med indkøb og Grillmad.

Vi holder klubaften mandag d 13/9 kl 19 i klubhuset. Tema´et er Vintertræning. Hvad kan man lave? Hvorhenne? Hvornår? Og hvem er interesseret?

Søndag d.26/9 er der efter træning sæsonafslutning/standerstrygning ved klubhuset. Hvis vejret til lader er der Grillhygge ved klubhuset efter turen.

Sæt kryds i kalenderen:

 

  • Lørdag d 9/10: Der arbejdes på et klubarrangement a la Bowling som tidligere.
  • Mandag d 1/11: Klubaften. Tema: Calpe i uge 19? Mulige motionsløb i 2022. Tøj indkøb.
  • Mandag d 6/12: Julebanko.

 

Vi har fået ny tøjleverandør. Ale leveret af Egedesøe. Der vil blive oprettet onlinebutik. Der skal være mindst 5 bestillinger pr vare og 10 bestillinger for rabat.

 

Vi har fået to nye medlemmer. Velkommen til Jane Hindkjær og Brian Hansen. Velkommen og håber I finder jer til rette i IMCC.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email