Nyhedsbrev oktober 2022

 

 

 

 

 

Logo

 

 

Så er sommersæsonen slut og vi har afholdt standerstrygning med efterfølgende grillhygge i vores nye klubhus på Bredekærgård. September har været en ekstraordinær god cykelmåned med godt cykelvejr. Forsøgsvis har vi efter vores klubaften d.5/9 flyttet vores aftentræninger i september frem til start kl.17:30. Det har givet nogle lidt længere ture inden solnedgang. Vi har haft nogle udfordringer på holdlederfronten pga sygdom og andet, så tak til jer der har trådt til med en hjælpende hånd.

Sommersæsonen har også budt på cykelfest med Tour de France i Danmark og Grand Dèpart fra København. Mange af os havde en fest med tusindvis af andre tilskuere til enkeltstarten på regnvåde gader og dagen efter gennemkørte nogen af os enkeltstarten sammen med andre motionscykelklubber. Ugen før kørte IMCC selv anden etape med frokoststop og romkugler i Høve og med overnatning på Reersø kro.

I vintersæsonen kan man holde formen vedlige sammen andre klubkammerater. Dels ved spinning i Fitness Ishøj på helt nye spinningscykler eller på træningsmaskinerne i fitnesslokalet. Vi kører Gravel hver søndag kl.10:00 fra klubhuset på Brædekærgård. Første gang 2/10. Det bliver en god blanding af grusstier, skov og landevej. Her i efteråret og om vinteren giver det den fordel, at man kan køre lidt i læ for blæst og regn i skovområder og på den måde få en god lang tur.

Vintertræning:

Spinning i Fitness Ishøj tirsdag og torsdag kl.18-19. Første gang tirsdag d.4/10. Tilmeldning på Fitness Ishøj´s hjemmeside. Skriv du er medlem af IMCC og gør det i god tid så brikken er åben når du vil starte. Pris: 800kr for 6 mdr. + nøglebrik 150kr, hvis man ikke har en fra sidste år. Åbent fra kl.5-23. Alle andre faciliteter kan benyttes.

Gravel; søndage kl.10

Landevej; ligeledes søndag kl.10 fra Tranegilde.

Calpe/Altea-turen i uge 19 er bestilt og flybilletter købt. 14 ryttere deltager.

Mallorcaturen i uge 16 havde deadline 1/10. ca.7 deltagere.

Sæt kryds i kalenderen:

 

  • Mandag d.3/10 kl.19:00. Klubaften. Tema: Snak om løst og fast, Spinning, Gravel, tanker om 2023.
  • Tirsdag 4/10 kl.18:00. Første spinning i Fitness Ishøj.
  • Lør.29/10.Klubfest.
  • Mandag 7/11. Klubaften.
  • Mandag 5/12. Julebanko.
  • Mandag 6/2 2023. Generalforsamling.

 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Print Friendly, PDF & Email