Nyhedsbrev november 2022

 

 

Logo

 

 

Efteråret med smukke farver og næsten indian summer er over os og forberedelserne til næste sæson er så småt i gang. Det gælder om at holde formen vedlige og bygge den op til forårsturene i bjergene på Mallorca og Calpe/Atea. Måske ligger der nogle motionsløb og venter på os. Gravelholdet, med pænt fremmøde på 10-12 ryttere, har kørt ture til Hedeland/Hedebo-stien, Søndersø/Hareskoven, Amager fælled/Kongelunden, Vestskoven/Vestvolden og nye områder venter på at blive udforsket. Har du nogle forslag til nye ruter så kom frit frem med et bud. Vi kan indimellem køre i bil med cyklerne bag på til start i nye områder. Enkelte ryttere kører stadig landevej.

Tak til Søren Bjørn der har færdiggjort en statistik for fremmøde i juni, august og september 2022. Hovedtallene sammenholdes med tallene fra de foregående år. Konklusion og tal kan læses sidst i nyhedsbrevet.

Vi har holdt vores første fest i vores nye klubhus. Tak til festkomitéen for at arrangere en hyggelig aften med god mad og drikke. Der blev snakket godt igennem og vi blev testet med en 80´er musikquiz.

I december er vores klubaften d.5/12 afsat til vores traditionelle Julebanko. Der vil være fine præmier til cykelnørder, Gløgg og æbleskiver. Afsæt allerede nu dagen til hyggeligt samvær med cykelkammerater. Der vil senere blive tilmelding på Min Forening.

Vintertræning:

Spinning i Fitness Ishøj tirsdag og torsdag kl.18-19. Lars Aarup og Gitte Sindahl styrer velbesøgte hold med kærlig hånd. Der bliver kørt spurter og lange opkørsler på nye spinningscykler med god musik i højtalerne. Du kan stadig når at være med. Tilmeldning på Fitness Ishøj´s hjemmeside. Skriv du er medlem af IMCC. Pris: 800kr for 6 mdr. + nøglebrik 150kr, hvis man ikke har en fra sidste år. Åbent fra kl.5-23. Alle andre faciliteter kan benyttes.

Gravel; søndage kl.10 fra klubhuset.

Landevej; ligeledes søndag kl.10 fra Tranegilde P-plads.

 

 

Sæt kryds i kalenderen:

 

  • Mandag 7/11 kl.19. Klubaften. Tema: kaffe og hyggeligt samvær.
  • Mandag 5/12. Julebanko.
  • Mandag 6/2 2023. Generalforsamling.

 

Søren Bjørns statistikken for fremmøde 2022

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

Print Friendly, PDF & Email