Nyhedsbrev marts

 

 

 
Logo
 

Nyhedsbrev marts 2022

 

I år lykkedes det, trods Covid-19, at holde vores generalforsamling til tiden. Tak til jer der deltog med jeres fremmøde og jer der af mange årsager ikke var med, kan læse referatet på hjemmesiden under fanen ”Om IMCC”/Referat af GF 2022.

 

Under punktet ”Evt.” på generalforsamlingen blev bladet Velomore diskuteret som det også er blevet på tidligere generalforsamlinger. Der blev argumenteret både for og imod og mange sagde slet ikke noget. Beslutning om fornyelse af abonnement blev overladt til bestyrelsen på først kommende bestyrelsesmøde. Efter moden overvejelse har bestyrelsen besluttet ikke at forny abonnementet på Velomore. Det betyder der bliver frigivet beløb på 8850kr. fra det vedtaget budget. Hvis du/I har gode (seriøse) forslag til hvad vi i stedet skal bruge pengene på, bedes du sende det på en mail til formand Lars Aarup: laarup@pc.dk

 

Bestilling af klubtøj er givet videre til Ale´ og levering vil foregå i starten af maj. Der bliver kun produceret kort ærmet jersey og bibshorts idet der ikke var bestillinger nok på de andre enheder. Ale´ kræver bestilling på min 10 stk. for at sætte produktion i gang.

 

Mandag d.7/3 kl.19.00 holder vi klubaften i klubhuset. Tema´et er ”Sæsonplan”. Du kan være med til at snakke om de to træningsture sydpå; Mallorca og Calpe og hvilke ture/motionsløb vi skal på i løbet af sæsonen. Du kan se en foreløbig sæsonplan på hjemmesiden under fanen: Aktivitetskalender.

 

Onsdag d.16/3 kl.18.00 holder vi Holdledermøde i Burgerhytten, Havnevej 2, 2670 Greve. Mødet er tiltænkt alle der vil være med til at løfte den vigtige opgave at planlægge og lede vores træningsture. Så mød op og vær med til at gøre IMCC til en god oplevelse for alle. Vi byder på en Burger og øl/vand til jer der deltager. Tilmelding på ”Min forening”. Husk! Din forening er akkurat så god som du gør den til.

 

Tour de France-etape 2. med IMCC.

Én uge før touren kører vi etape 2. Bortset fra turen over Storebælt følger vi ruten. Det bliver med overnatning på Reersø kro.

Program:

Lørdag den 25. juni kl 8 cykler vi fra klubhuset. Vi kører til etapestart i Roskilde. Herfra følger vi ruten via Holbæk og videre til Veddinge bakker, hvor klubben giver frokost med øl/vand. På det tidspunkt har vi kørt 90 km. Herefter mangler vi ca. 80 km, før vi ankommer til Reersø kro.

Der er i skrevne stund bestilt 10 dobbeltværelser. Dette kan ændres alt efter interesse. Der er bestilt bord på kroen til a la carte middag for egen regning. Søndag efter morgenmad cykler vi hjemad ad korteste rute. Ca. 90 km. Prisen for dette er 470,- kr. pr.pers. I delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad. Enkeltværelse koster 825,-kr.

Hertil komme aftensmad efter eget ønske (klassisk Dansk kro mad) Der vil blive arrangeret transport af bagage. Tanken er at det er en social tur, hvor vi følges ad. Dog kan man efter ønske vælge at køre i forvejen. Vi vil meget gerne have en tilkendegivelse, om hvem der er interesseret i at deltage. Indtil videre på IMCC´s Face Book side. Der vil komme endelig tilmelding senere.

 

Februar har været kold, temmelig blæsende og meget våd. Dog har sidste weekend vist sig fra sin smukkeste side; fuld sol, høj blå himmel og næsten ingen vind. Det kunne lokke Gravel-folket ud på cyklerne. 14 ryttere mødte op ved klubhuset og vi så os nødsaget til at dele os i to hold; et hurtigt kørte til Amager og et mindre hurtigt kørte til Jonstrup Vang og Sønder sø.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Klubaften mandag d.7/3 kl.19. Tema: sæsonplan.
  • Holdledermøde onsdag d.16/3 kl.18.00.
  • Standerhejsning/sæsonstart søndag d. 27/3 kl.10. Grill efter turen, hvis vejret er ok.
  • Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning på Reersø kro.

 

 

Venlig hilsen Bestyrelsen

 

 

Print Friendly, PDF & Email