Nyhedsbrev maj

Første måned af sæsonen er nu vel overstået og corona-formen er ved at være et overstået kapitel. Fremmødet har været ok, især når vejret har været godt. Flere gange har vi været over 20 ryttere og vi har fået D-holdet ud at køre. Hvis du er kommet bagud med din form og ikke er kommet i gang på cyklen endnu, så er det ikke for sent. Klubben har et stort ønske om at flere møder op til D-holdet. Vi skal sige velkommen til ét nyt medlem; Lars . Håber du finder dig til rette og får nogle gode tur med klubben.

Søndag d 25/4 mødte 20 ryttere op ved klubhuset for at køre til henholdsvis Frederiksund og Veddinge Bakker (4 af de seje drenge). Det blev en hård tur med stiv vind fra nordvest, men det er jo ”penge i banken” når vi får brugt vores lårmuskler.

 

Generalforsamlingen står stadig på ”stand by”. Ifølge DGI er der fra d.6 maj realistisk udsigt til, at der indendørs kan holdes de sædvanlige generalforsamlinger, dog kender vi ikke antals-begrænsninger, afstandskrav og arealkrav endnu. Lige nu sigter vi efter at holde Generalforsamling mandag d. 31. maj kl.19. Håber det kan lade sig gøre. Indkaldelse vil blive udsendt senest 14 dage før.

Vores klubhus trænger til at blive vedligeholdt. Morten fra bestyrelsen er i jævnlig kontakt med kommunen og det er vist lykkes at få hele 2 byggesagkyndige fra ”Bygning og vedligehold” til at komme med en faglig vurdering. Det er spændende hvad det fører med sig.

  • Søn.2/5 havde vi planlagt Grillhygge efter træning, men Corona spænder stadig ben. Aflyst.
  • 11/5 – 15/5 Klubtur til Sydvestfyn. 11 deltagere og stadig mulighed for eftertilmelding.
  • Søn.23/5 (Pinsedag) Klubtur til Veddinge Bakker. Derom senere på FB.

Ironmann ser ud til at blive afholdt søn.d.22/8. Sæt kryds i kalenderen. Vær med til at tjene penge til klubben ved at servicere deltagerne.

Pitstop i Frederiksund.

 

 

Venlig hilsen Bestyrelsen

Print Friendly, PDF & Email