Nyhedsbrev maj

 

 
Logo
 

Folketinget har udnævnt 2022 til Cyklens År og vi i IMCC gør vores til at cyklen bliver brugt flittigt. Det er ovenikøbet samfundsnyttigt; ” du sparer samfundet for knap otte kroner, hver gang du cykler en kilometer i stedet for at tage bil, bus eller tog, viser beregninger fra Transport- og boligministeriet 2020(kilde: Rapport – Cykling i Danmark. 2022). Sidste år var cykling, næst efter gå- og vandreture, den bevægelsesaktivitet flest voksne praktiserede i fritiden.

Fremmødet i april har været fint trods vind og kolde timer på cyklen. Fx mødte 24 ryttere m/k op tirsdag d.26/4. D-holdet kørte ud med 11 ryttere. Dejligt at se. Uge 16 var fremmødet mindre ved klubhuset, men til gengæld var 15 ryttere på cyklerne hver dag på Mallorca. Der blev kørt fine afvekslende ture med kaffestop: Formentor, Tanken, Appelsinboden, Møllen i Sineu, Inca, Orient mm. Bjergveje og fine cykelveje i bondelandet og ikke mindst; evaluering af turene på Cafe Hawaii med en kold fadøl. Det kan anbefales allerede nu at starte opsparingen til næste års tur og sætte kryds i kalenderen. Der er plads til flere på forskellige hold-niveauer. Stor Tak! til Jørgen Kihm for at holde Mallorcatraditionen ved lige.

 

Tour de France-2. etape med IMCC.

Én uge før touren kører vi etape 2. Bortset fra turen over Storebælt følger vi ruten. Det bliver med overnatning på Reersø kro.

Program:

Lørdag den 25. juni kl 8 cykler vi fra klubhuset. Vi kører til etapestart i Roskilde. Herfra følger vi ruten via Holbæk og videre til Veddinge bakker, hvor klubben giver frokost med øl/vand. På det tidspunkt har vi kørt 90 km. Herefter mangler vi ca. 80 km, før vi ankommer til Reersø kro.

Der er i skrevne stund bestilt 10 dobbeltværelser. Dette kan ændres alt efter interesse.

Der er bestilt bord på kroen til a la carte middag for egen regning.

Søndag efter morgenmad cykler vi hjemad ad korteste rute. Ca. 90 km.

Prisen for dette er 470,- kr. pr.pers. I delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad. Enkeltværelse koster 825,-kr.

Hertil komme aftensmad efter eget ønske (klassisk Dansk kro mad)

Der vil blive arrangeret transport af bagage.

Tanken er at det er en social tur, hvor vi følges ad. Dog kan man efter ønske vælge at køre i forvejen. Nogen har luftet at de kun kører med første dag, men det er også ok.

Tilmelding til Tour de France-2.etape 1.maj.

På Min Forening er der gang i kommentarfeltet til Skjoldnæsholm løbet og det ser ud til at der bliver et D-hold der kører 80km ruten og der er også et par stykker til 145km ruten. Klubben giver tilskud på 100kr, hvis man kører i klubtøj. Tilmelding sendes til kasserer Erik Damborg (edamborg@gmail.com) med vedhæftet tilmelding. God tur tur!

Vi forventer levering af bestilt klubtøj i starten af Maj, men har i skrivende stund ikke hørt fra Alé.

Velkommen til to nye medlemmer: Karsten Sørensen og Kim Kristiansen. Håber I får glæde af medlemskabet.

Sæt kryds i kalenderen:

• Grill efter træning: søn.1/5.

• Afgang til Altea/Calpe; 13 ryttere på træningstur.

• Skjoldnæsholmløb/Bornfondo: søn.22/5.

• Grill efter træning: søn.5/6.

• Tur til Hallandsåsen: søn.12/6.

• Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning på Reersø kro.

• 21/8 Iron Mann.

• 28/9 Klubtur til Vestsjælland/Svallerup.

Venlig hilsen Bestyrelsen

 

 

Print Friendly, PDF & Email