nyhedsbrev

*|MC:SUBJECT|*

På mødet i Folkeoplysningsudvalget d.24. maj, blev det godkendt, at IMCC flytter til Bredekærgård. Vores nuværende klubhus er i dårlig stand og trænger til en meget kærlig hånd. Derfor har vi takket ja tak til kommunens tilbud om at flytte ind i et forholdsvis nyt klubhus vi skal dele med bla. en rideklub. Vi får et aflåst rum til div rekvisitter, adgang til fælles rum og et fuldt udstyret køkken samt toiletter og bad. Hvornår vi officielt flytter ind, er endnu ikke besluttet idet der er nogle praktiske ting der skal aftales og gøres klar.

I maj måned er klubbens gule trøjer vist flot frem. Dels på de lokale veje, men også i Spanien (se senere indlæg) og ved motionsløb. På Skjoldnæsholm løbet førte holdleder Jørgen Øverup 9 rytter sikkert gennem 80 km og der var også ryttere på 145 km ruten. Til Bornfondo præsterede Lars Aarup og Lisbeth Marfelt at vise trøjen frem på TV2. Erling Mogensen har deltaget i Esben Snareløbet.

Klubtøj.

Det bestilte tøj bliver udleveret efter betaling til kassereren. Lav aftale med Søren Jensen, via mail stjensendk@gmail.com eller sms 20626554, for udlevering når du har betalt.

På grund af fejl i leveringen fra Ale´ skal vi have endnu en sending afsted fra Verona. Hvis man vil købe klubtøj til efterår/forår kan man kontakte Søren Jensen snarest.

Man kan købe Overgangsjakke: ca.1290 kr., Bibknickers ca.750 kr. eller Vindvest (m. lommer) ca.725 kr.

Der kræves mindst 5 bestillinger pr enhed for at sætte produktion i gang.

Der er pt ønsker på 3 Overgangsjakker, 2 Vindveste og 1 Bibknickers .

Hallandsåsen søndag d. 12 juni.

Vi kører fra klubhuset kl. 7 i egne biler.

Kl. ca. 10 er vi klar på cyklerne. Vi kører i det fantastiske landskab 3-4 timer med indlagt cafestop. ALLE kan være med.

Klubben betaler for transporten, hvis man stiller bil til rådighed for samkørsel.

Skriv i kommentarfeltet på FB, om du kan lægge bil til.

Tilmelding på “min forening” senest d. 1. Juni.

Ved heldagsregn aflyses turen.

Tour de France-2.etape med IMCC.

Lørdag den 25. juni kl. 8 kører vi 2.etape bortset fra turen over Storebælt. Vi følger ruten med frokost på Udsigten i Høve. Efter turen spiser vi og overnatter på Reersø kro. Søndag kører hjem den korteste vej: ca.90 km. Se program i tidligere nyhedsbreve. Lige nu er vi ca. 14 ryttere. Du kan også nøjes med kun at køre med lørdag. Det er der nogen der gør. Det er ikke for sent at tilmelde sig.

Hedeboløbet er et motionsløb hvor vi plejer at deltage. I år ligger det desværre søn. d.26.juni, samtidig med vores eget Tour de France-arrangement. Hvis man ønsker at deltage, er man velkommen til det.

Tour event.

Vi har fået mulighed for at afprøve Tour de France-enkeltstarts-ruten.

Med Klubetapen kører I sammen som klub igennem Københavns lukkede og gulklædte gader, i sporerne på cykelsportens største stjerner. Med fællesskabet og oplevelsen i fokus, guides vi rundt på ruten af en følgebil. Som del af klubetapen får vi mulighed for at få en unik oplevelse sammen, og for at vise fællesskabet og klubben frem. Hvornår: Lørdag d. 2. juli 2022 kl. 8:00-9:00 Hvor: Edel Sauntes Alle v/ Fælledparken. Mere end en cykeltur. Efter en tur på ruten er der mulighed for at besøge cykelfestivalen FestiVélo i Fælledparken. Der har været tilmelding på Face Book, men der er stadig ledige pladser. Kontakt Lars Aarup hvis du vil med. Måske kunne vi bagefter finde på at køre til Roskilde for at se starten på 2.etape.

Nedenstående er et indlæg fra Kette og Søren Bjørn.

Mallorca eller Altea – eller begge dele? Et subjektivt indspark.

Kette og jeg er nok hvad man må kalde Mallorca-veteraner. Vi havde vores første IMCC-tur til Mallorca i 2004 og har været der hvert år lige siden kun afbrudt af diverse vulkan- og coronaudbrud.

Aleta (ved Calpe) er derimod nyt for os. Så i år skulle det være, vi tog med først til Mallorca og 3 uger efter til Calpe. Eftersom Søren Jensen allerede i sidste nyhedsbrev skrev en del om Mallorca, kommer her en beskrivelse med vægten på det nye sted, Altea, men også med lidt sammenligning af de to destinationer.

Altea-turen blev gennemført i store træk som Mallorcaturen. Vi (vi var 13) kørte hver morgen ud sammen, og vi kom hjem sammen, (vi havde en ”ungdomsrytter” med, som af og til kørte længere end ”de voksne”). Turene var på mellem 60 og 100 km hver dag. Vejene var faktisk vældig gode, kvaliteten en anelse over Mallorca. Bilisterne var ENORMT hensynsfulde, nok en anelse venligere/forsigtigere end på Mallorca. Og der var færre cyklister (cykelryttere) end på Mallorca, og helt sikkert ikke så mange store cykelgrupper.

Terrænet i Altea og omegn er præcis, hvad vi efterspørger: ret kuperet og meget lidt trafikeret. Vi boede ved havet, og det tog omkring 10-20 minutter at komme væk fra de mere trafikerede strandveje og op på de ret øde bjergveje. Men når vi lærer arealet bedre at kende, kan vi hurtigt komme ud, hvor vi har det for os selv. Og vores ture gik op og ned – op til 6-8 kilometers stigninger, typisk op til 800 m højde (men der var også højere områder!) og med rigtig fine nedkørsler. Og faktisk hver dag havde vi midtvejsstop med en let frokost (foruden det obligatoriske kaffestop) i de hyggelige byer.

Vi boede på et hotel med cykelfaciliteter – eget aflåst rum med plads til 13 cykler; vaskeplads og værktøj. Der manglede dog en ordentlig pumpe og drikkevand (vi måtte købe vand i et supermarked hver dag). Cyklerne lejede vi 500 meter henne ad gaden hos en fin og meget servicerende udlejer (ca. 1300 kr./uge for en carbon Merida m. skivebremser). Nemt.

Hotellet havde en fin pool og lå i øvrigt lige ud til badestranden. Værelserne OK til to personer. Forplejningen var også indrettet efter cykelrytteres behov. Men efter aftensmaden var der kun mulighed for at sidde i et barområde med en helvedes larm fra både TV, liveunderholdning og andre gæsters snak samtidig!. Men så kunne man gå en tur (15 min.) til den nærliggende og meget flot og højt beliggende Altea.

Vil vi så tilbage til Altea? Ja, det vil vi bestemt gerne. Og dropper vi så Mallorca? Nej, det gør vi bestemt ikke. Hvert enkelt sted har sin charme og sine fordele. Skønt Altea har nyhedens interesse og sandsynligvis et mere varieret bjerg-areal, har vi et meget mere indgående kendskab til veje, ture og sværhedsgrader på Mallorca. Hotellet (og måske cykelfaciliteter?) er nok lidt bedre på Mallorca. Og så har Mallorca også restauranten Hawaii lige ved siden af hotellet, og Hawaii er ”second to none” – hvis man da har brug for lidt øl, snacks, pizza og drinks i hyggelige omgivelser. De to steder koster også i omegnen af det samme for en uge – omkring 6.000 kr. inklusiv cykelleje

Lidt forsigtigt kan vi måske sige, at Mallorca er en anelse bedre for førstegangs-bjergcyklister. Men hvis arrangørerne (hhv. Lars Aarup til Altea og Jørgen Kihm til Mallorca) bliver ved med at koordinere så smukt, kan man sagtens tage begge ture med 1-2 ugers mellemrum, det er KUN et spørgsmål om penge .

Iron Man bliver afholdt søn.d.21/8. Vær med til at tjene penge til klubben ved at servicere deltagerne. Vi har brug for mange hjælpere. Tag familie og venner med til en oplevelsesrig sportsdag, hvor vi tjener penge til klubkassen. Tilmelding på hjemmesiden

Velkommen til Claus Hörning, som godt nok for flere år siden har været medlem i IMCC.

Sæt kryds i kalenderen:

• Grill efter træning: søn.5/6.

• Tur til Hallandsåsen søn.12/6 kl.7. Heldags tur.

• Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning på Reersø kro.

• Event på Tour de France enkeltstarts rute: Lør.2/7 kl.8.00.

• 21/8 CPH. Iron Mann.

• 28/9 Klubtur til Vestsjælland/Svallerup.

Venlig hilsen Bestyrelsen

<!DOCTYPE html><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office"><head>
<!--[if gte mso 15]>
<xml>
<o:OfficeDocumentSettings>
<o:AllowPNG/>
<o:PixelsPerInch>96</o:PixelsPerInch>
</o:OfficeDocumentSettings>
</xml>
<![endif]-->
<meta charset="UTF-8"/>
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"/>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"/>
<title>*|MC:SUBJECT|*</title>
<style> img{-ms-interpolation-mode:bicubic;} table, td{mso-table-lspace:0pt; mso-table-rspace:0pt;} .mceStandardButton, .mceStandardButton td, .mceStandardButton td a{mso-hide:all !important;} p, a, li, td, blockquote{mso-line-height-rule:exactly;} p, a, li, td, body, table, blockquote{-ms-text-size-adjust:100%; -webkit-text-size-adjust:100%;} @media only screen and (max-width: 480px){ body, table, td, p, a, li, blockquote{-webkit-text-size-adjust:none !important;} } .mcnPreviewText{display: none !important;} .bodyCell{margin:0 auto; padding:0; width:100%;} .ExternalClass, .ExternalClass p, .ExternalClass td, .ExternalClass div, .ExternalClass span, .ExternalClass font{line-height:100%;} .ReadMsgBody{width:100%;} .ExternalClass{width:100%;} a[x-apple-data-detectors]{color:inherit !important; text-decoration:none !important; font-size:inherit !important; font-family:inherit !important; font-weight:inherit !important; line-height:inherit !important;} body { height: 100%; margin: 0px; padding: 0px; width: 100%; background: rgb(255, 255, 255); }p { margin: 0px; padding: 0px; }table { border-collapse: collapse; }td, p, a { word-break: break-word; }img, a img { border: 0px; height: auto; outline: none; text-decoration: none; }@media only screen and (max-width: 480px) {body { width: 100% !important; min-width: 100% !important; }colgroup { display: none; }img { height: auto !important; }.mceColumn { display: block !important; width: 100% !important; }.mceSpacing-24 { padding-right: 12px !important; padding-left: 12px !important; }.mceText, .mceText p { font-size: 16px !important; line-height: 150% !important; }} body { background-color: rgb(255, 255, 255); }.mceText, .mceLabel { font-family: "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif; }.mceText, .mceLabel { color: rgb(0, 0, 0); }.mceText a { color: rgb(0, 0, 0); }.mceSpacing-12 label { margin-bottom: 12px; }.mceSpacing-12 input { margin-bottom: 12px; }.mceSpacing-12 .mceInput + .mceErrorMessage { margin-top: -6px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 p { margin-bottom: 24px; }.mceSpacing-24 p:last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 label { margin-bottom: 24px; }.mceSpacing-24 input { margin-bottom: 24px; }.mceSpacing-24 .last-child { margin-bottom: 0px; }.mceSpacing-24 .mceInput + .mceErrorMessage { margin-top: -12px; }.mceInput { background-color: transparent; border: 2px solid rgb(208, 208, 208); width: 60%; color: rgb(77, 77, 77); display: block; }.mceInput[type="radio"], .mceInput[type="checkbox"] { float: left; margin-right: 12px; display: inline; width: auto !important; }.mceLabel > .mceInput { margin-bottom: 0px; margin-top: 2px; }.mceLabel { display: block; } @media only screen and (max-width: 480px) {} @media only screen and (min-width: 481px) and (max-width: 768px) {}</style></head>
<body>
<!--*|IF:MC_PREVIEW_TEXT|*-->
<!--[if !gte mso 9]><!----><span class="mcnPreviewText" style="display:none; font-size:0px; line-height:0px; max-height:0px; max-width:0px; opacity:0; overflow:hidden; visibility:hidden; mso-hide:all;">*|MC_PREVIEW_TEXT|*</span><!--<![endif]-->
<!--*|END:IF|*-->
<center>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%" width="100%" id="bodyTable" style="background-color: rgb(255, 255, 255);">
<tbody><tr>
<td id="root" class="bodyCell" align="center" valign="top"><!--[if (gte mso 9)|(IE)]><table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="660" style="width:660px;"><tr><td><![endif]--><table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="max-width:660px" role="presentation"><tbody><tr class="mceRow"><td style="background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="table-layout:fixed" role="presentation"><colgroup><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/></colgroup><tbody><tr><td style="background-color:#ffffff;background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover;padding-top:24px" class="mceColumn" valign="top" colspan="12" width="100%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" role="presentation"><tbody><tr><td style="background-color:transparent;padding-top:0;padding-bottom:0;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="background-color:transparent" role="presentation"><tbody><tr><td style="min-width:100%;border-top:20px solid transparent" valign="top"></td></tr></tbody></table></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="564" style="width:564px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/dddf18a3-3265-01c3-57a3-58443d97969a.jpg?w=564&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="background-color:transparent;padding-top:0;padding-bottom:0;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="background-color:transparent" role="presentation"><tbody><tr><td style="min-width:100%;border-top:20px solid transparent" valign="top"></td></tr></tbody></table></td></tr><tr><td style="background-color:transparent;padding-top:0;padding-bottom:0;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="background-color:transparent" role="presentation"><tbody><tr><td style="min-width:100%;border-top:20px solid transparent" valign="top"></td></tr></tbody></table></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p class="last-child">På mødet i Folkeoplysningsudvalget d.24. maj, blev det godkendt, at IMCC flytter til Bredekærgård. Vores nuværende klubhus er i dårlig stand og trænger til en meget kærlig hånd. Derfor har vi takket ja tak til kommunens tilbud om at flytte ind i et forholdsvis nyt klubhus vi skal dele med bla. en rideklub. Vi får et aflåst rum til div rekvisitter, adgang til fælles rum og et fuldt udstyret køkken samt toiletter og bad. Hvornår vi officielt flytter ind, er endnu ikke besluttet idet der er nogle praktiske ting der skal aftales og gøres klar.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="283" style="width:283px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/d86308eb-7c9a-8d42-68f5-9fa7624b7aab.jpeg?w=283&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p class="last-child">I maj måned er klubbens gule trøjer vist flot frem. Dels på de lokale veje, men også i Spanien (se senere indlæg) og ved motionsløb. På Skjoldnæsholm løbet førte holdleder Jørgen Øverup 9 rytter sikkert gennem 80 km og der var også ryttere på 145 km ruten. Til Bornfondo præsterede Lars Aarup og Lisbeth Marfelt at vise trøjen frem på TV2. Erling Mogensen har deltaget i Esben Snareløbet.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="393" style="width:393px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/e05bdf55-89d4-7067-3e05-c8b86d969cba.jpg?w=393&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p><strong><span style="text-decoration:underline;">Klubtøj</span></strong>.</p><p>Det bestilte tøj bliver udleveret efter betaling til kassereren. Lav aftale med Søren Jensen, via mail stjensendk@gmail.com eller sms 20626554, for udlevering når du har betalt.</p><p>På grund af fejl i leveringen fra Ale´ skal vi have endnu en sending afsted fra Verona. Hvis man vil købe klubtøj til efterår/forår kan man kontakte Søren Jensen snarest. </p><p>Man kan købe Overgangsjakke: ca.1290 kr., Bibknickers ca.750 kr. eller Vindvest (m. lommer) ca.725 kr. </p><p>Der kræves mindst 5 bestillinger pr enhed for at sætte produktion i gang.</p><p class="last-child">Der er pt ønsker på 3 Overgangsjakker, 2 Vindveste og 1 Bibknickers .</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="385" style="width:385px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/2b3293be-7019-a346-7b86-c8a666c9bb90.jpg?w=385&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p><strong><span style="text-decoration:underline;">Hallandsåsen søndag d. 12 juni.</span></strong></p><p>Vi kører fra klubhuset kl. 7 i egne biler.</p><p>Kl. ca. 10 er vi klar på cyklerne. Vi kører i det fantastiske landskab 3-4 timer med indlagt cafestop. ALLE kan være med.</p><p>Klubben betaler for transporten, hvis man stiller bil til rådighed for samkørsel. </p><p>Skriv i kommentarfeltet på FB, om du kan lægge bil til.</p><p>Tilmelding på "min forening" senest d. 1. Juni.</p><p class="last-child">Ved heldagsregn aflyses turen.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p><strong><span style="text-decoration:underline;">Tour de France-2.etape med IMCC.</span></strong></p><p class="last-child">Lørdag den 25. juni kl. 8 kører vi 2.etape bortset fra turen over Storebælt. Vi følger ruten med frokost på Udsigten i Høve. Efter turen spiser vi og overnatter på Reersø kro. Søndag kører hjem den korteste vej: ca.90 km. Se program i tidligere nyhedsbreve. Lige nu er vi ca. 14 ryttere. Du kan også nøjes med kun at køre med lørdag. Det er der nogen der gør. Det er ikke for sent at tilmelde sig.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="382" style="width:382px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/8a0223a4-c0e1-b2de-8dff-6f07aaaf4d85.jpg?w=382&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p class="last-child">Hedeboløbet er et motionsløb hvor vi plejer at deltage. I år ligger det desværre søn. d.26.juni,  samtidig med vores eget Tour de France-arrangement. Hvis man ønsker at deltage, er man velkommen til det.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p><strong><span style="text-decoration:underline;">Tour event.</span></strong></p><p>Vi har fået mulighed for at afprøve Tour de France-enkeltstarts-ruten.</p><p class="last-child">Med Klubetapen kører I sammen som klub igennem Københavns lukkede og gulklædte gader, i sporerne på cykelsportens største stjerner. Med fællesskabet og oplevelsen i fokus, guides vi rundt på ruten af en følgebil. Som del af klubetapen får vi mulighed for at få en unik oplevelse sammen, og for at vise fællesskabet og klubben frem. Hvornår: Lørdag d. 2. juli 2022 kl. 8:00-9:00 Hvor: Edel Sauntes Alle v/ Fælledparken. Mere end en cykeltur. Efter en tur på ruten er der mulighed for at besøge cykelfestivalen FestiVélo i Fælledparken. Der har været tilmelding på Face Book, men der er stadig ledige pladser. Kontakt Lars Aarup hvis du vil med. Måske kunne vi bagefter finde på at køre til Roskilde for at se starten på 2.etape.</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:0;padding-left:0" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><img width="564" style="width:564px;height:auto;max-width:100%;display:block" alt="" src="https://dim.mcusercontent.com/cs/bb4de27306524f15df4b8284a/images/cb615235-01c8-2cce-251d-14e46b51c3b5.jpg?w=564&dpr=2" role="presentation"/></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:16px;width:100%"><p>Nedenstående er et indlæg fra Kette og Søren Bjørn.</p><p><strong>Mallorca eller Altea – eller begge dele? Et subjektivt indspark.</strong></p><p>Kette og jeg er nok hvad man må kalde Mallorca-veteraner. Vi havde vores første IMCC-tur til Mallorca i 2004 og har været der hvert år lige siden kun afbrudt af diverse vulkan- og coronaudbrud. </p><p>Aleta (ved Calpe) er derimod nyt for os. Så i år skulle det være, vi tog med først til Mallorca og 3 uger efter til Calpe. Eftersom Søren Jensen allerede i sidste nyhedsbrev skrev en del om Mallorca, kommer her en beskrivelse med vægten på det nye sted, Altea, men også med lidt sammenligning af de to destinationer.</p><p>Altea-turen blev gennemført i store træk som Mallorcaturen. Vi (vi var 13) kørte hver morgen ud sammen, og vi kom hjem sammen, (vi havde en ”ungdomsrytter” med, som af og til kørte længere end ”de voksne”). Turene var på mellem 60 og 100 km hver dag. Vejene var faktisk vældig gode, kvaliteten en anelse over Mallorca. Bilisterne var ENORMT hensynsfulde, nok en anelse venligere/forsigtigere end på Mallorca. Og der var færre cyklister (cykelryttere) end på Mallorca, og helt sikkert ikke så mange store cykelgrupper. </p><p>Terrænet i Altea og omegn er præcis, hvad vi efterspørger: ret kuperet og meget lidt trafikeret. Vi boede ved havet, og det tog omkring 10-20 minutter at komme væk fra de mere trafikerede strandveje og op på de ret øde bjergveje. Men når vi lærer arealet bedre at kende, kan vi hurtigt komme ud, hvor vi har det for os selv. Og vores ture gik op og ned – op til 6-8 kilometers stigninger, typisk op til 800 m højde (men der var også højere områder!) og med rigtig fine nedkørsler. Og faktisk hver dag havde vi midtvejsstop med en let frokost (foruden det obligatoriske kaffestop) i de hyggelige byer.</p><p>Vi boede på et hotel med cykelfaciliteter – eget aflåst rum med plads til 13 cykler; vaskeplads og værktøj. Der manglede dog en ordentlig pumpe og drikkevand (vi måtte købe vand i et supermarked hver dag). Cyklerne lejede vi 500 meter henne ad gaden hos en fin og meget servicerende udlejer (ca. 1300 kr./uge for en carbon Merida m. skivebremser). Nemt.  </p><p>Hotellet havde en fin pool og lå i øvrigt lige ud til badestranden. Værelserne OK til to personer. Forplejningen var også indrettet efter cykelrytteres behov. Men efter aftensmaden var der kun mulighed for at sidde i et barområde med en helvedes larm fra både TV, liveunderholdning og andre gæsters snak samtidig!.  Men så kunne man gå en tur (15 min.) til den nærliggende og meget flot og højt beliggende Altea.</p><p>Vil vi så tilbage til Altea? Ja, det vil vi bestemt gerne. Og dropper vi så Mallorca? Nej, det gør vi bestemt ikke. Hvert enkelt sted har sin charme og sine fordele. Skønt Altea har nyhedens interesse og sandsynligvis et mere varieret bjerg-areal, har vi et meget mere indgående kendskab til veje, ture og sværhedsgrader på Mallorca. Hotellet (og måske cykelfaciliteter?) er nok lidt bedre på Mallorca. Og så har Mallorca også restauranten Hawaii lige ved siden af hotellet, og Hawaii er ”second to none” – hvis man da har brug for lidt øl, snacks, pizza og drinks i hyggelige omgivelser.  De to steder koster også i omegnen af det samme for en uge – omkring 6.000 kr. inklusiv cykelleje </p><p>Lidt forsigtigt kan vi måske sige, at Mallorca er en anelse bedre for førstegangs-bjergcyklister. Men hvis arrangørerne (hhv. Lars Aarup til Altea og Jørgen Kihm til Mallorca) bliver ved med at koordinere så smukt, kan man sagtens tage begge ture med 1-2 ugers mellemrum, det er KUN et spørgsmål om penge .  </p><p><strong>Iron Man</strong> bliver afholdt søn.d.21/8. Vær med til at tjene penge til klubben ved at servicere deltagerne. Vi har brug for mange hjælpere. Tag familie og venner med til en oplevelsesrig sportsdag, hvor vi tjener penge til klubkassen. Tilmelding på hjemmesiden</p><p>Velkommen til Claus Hörning, som godt nok for flere år siden har været medlem i IMCC. </p><p><strong><span style="text-decoration:underline;">Sæt kryds i kalenderen:</span></strong></p><p>  • Grill efter træning: søn.5/6.</p><p>  • Tur til Hallandsåsen søn.12/6 kl.7. Heldags tur.</p><p>  • Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning på Reersø kro. </p><p>  • Event på Tour de France enkeltstarts rute: Lør.2/7 kl.8.00.</p><p>  • 21/8 CPH. Iron Mann.</p><p>  • 28/9 Klubtur til Vestsjælland/Svallerup.</p><p class="last-child">Venlig hilsen Bestyrelsen</p></div></td></tr><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:48px;padding-left:48px" class="mceSpacing-24" valign="top"><table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" role="presentation" id="section_f8617b555a5e8c021bb758af9408724f"><tbody><tr class="mceRow"><td style="background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="12" width="100%" style="table-layout:fixed" role="presentation"><colgroup><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/></colgroup><tbody><tr><td style="background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover;padding-top:0;padding-bottom:0" class="mceColumn" valign="top" colspan="12" width="100%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" role="presentation"><tbody><tr><td style="padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:24px;padding-left:24px" class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><div class="mceText" style="font-size:12px;display:inline-block;width:100%"><p class="last-child"><em>Copyright (C) *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*. All rights reserved.</em><br/>*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|LIST:DESCRIPTION|**|END:IF|*<br/><br/>Our mailing address is:<br/>*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*<br/><br/>Want to change how you receive these emails?<br/>You can <a href="*|UPDATE_PROFILE|*">update your preferences</a> or <a href="*|UNSUB|*">unsubscribe</a></p></div></td></tr><tr><td class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" role="presentation"><tbody><tr class="mceRow"><td style="background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover" valign="top"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="table-layout:fixed" role="presentation"><colgroup><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/><col span="1"/></colgroup><tbody><tr><td style="background-position:center;background-repeat:no-repeat;background-size:cover" class="mceColumn" valign="top" colspan="12" width="100%"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" role="presentation"><tbody><tr><td class="mceSpacing-24" align="center" valign="top"><div><div><a href="http://eepurl.com/hO9qWz" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img style="max-width:100%" width="360" height="64" alt="Email Marketing Powered by Mailchimp" title="Mailchimp Email Marketing" src="https://cdn-images.mailchimp.com/monkey_rewards/grow-business-banner-1.png"/></a></div></div></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><!--[if (gte mso 9)|(IE)]></td></tr></table><![endif]--></td>
</tr>
</tbody></table>
</center>
</body></html>
Print Friendly, PDF & Email