Nyhedsbrev juni

 

 

 

 

Sommeren kom i maj måned. Og så gemte den sig lidt væk igen.

 

Der har været et meget flot fremmøde i maj. Vi skal huske på at vi alle er afhængige af vores klubkammerater, hvis vi vil have en aktiv og levende klub. Så tak til alle som deltager i træning, aktiviteter, møder m.m.

 

Desværre havde vi også et par uheld i maj. Begge kan måske tilskrives uopmærksomhed og ikke mindst huller i vejen.

Det er vigtigt at minde om, at vi skal være på vagt og holde godt øje med vejen og samtidig være sikker på at alle kommer godt med hjem.

 

 

 

Kommende aktiviteter:

 

Søndag d. 9. juni:

 

Vi griller efter dagens træning. Det er kl. ca. 12, hvor vi hjælpes ad ved grillen. Der vil også være øl, vand og kaffe.

Er du forhindret i deltage i træningen, er du alligevel velkommen.

Af hensyn til indkøb bedes du tilmelde på min forening.

 

Søndag d. 23. juni:

 

Hedeboløbet. 

 

IMCC betaler og tilmelder hos arrangøren. Det eneste du skal gøre er at tilmelde på min forening senest torsdag den 20. juni. Og så selvfølgelig møde op i Tune iført klubtrøje. Info om løbet findes også på min forening.

Pt. Er 15 IMCC’er tilmeldt.

 

 

 

Søndag d. 30 juni:

 

Søderåsen

 

Vi kører fra Tranegilde kl. 8 i egne biler. Så cykler vi ca 3 timer i det kuperede landskab. Undervejs giver IMCC kaffe og kage hos “Lotta på åsen”.

IMCC betaler også for bro og brændstof, til de der lægger bil til samkørsel. Har du haft mulighed for at købe klubtrøje skal denne bæres.

 

Mulighed for Popup ture til Veddinge bakker, fjorden rundt m.m. Hold øje med Facebook og min forening.

 

Sæt kryds i kalenderen:

 

7. Juli grill.

18. August hjælper ved Ironman Copenhagen. 

25. August Møn rundt.

 

 

 

Bestilling af klubtøj inden sommerferien – frist mandag den 17. juni 2024

Som lovet, laver vi nu en omgang tøjbestilling. Der kan kun bestilles kortærmet jersey og vindveste. Alt andet cykeltøj køber man selv. Klubben har besluttet, at sorte cykelbukser er fine til klubtrøjen.

Både jersey og vindvest er i den rigtig gode PRR-kvalitet. Se leverandørens præsentation af tøjet på dette link: https://aleteam.dk/media/2428/prr.mp4

På leverandørens hjemmeside er der ligeledes en guide til at finde den rigtige størrelse: https://alecycling.com/en/content/22-size-table

Prisen for den kortærmede jersey er 640 kr.

Prisen for vindvesten er 595 kr.

Bestilling af jersey og vindvest med oplysning om antal og størrelse (fra XS til 3XL) sendes til klubbens mailbox: info@im-cc.dk. Bestillingen godtages først, når der er modtaget betaling for bestillingen på klubbens konto Danske Bank Reg.nr. 1551 konto 3721256 eller  mobilpay 40146801

Bestillingen skal være modtaget i mailboxen senest mandag den 17. juni 2024. Der kan forventes levering i starten af august.

 

 

Bestyrelsen 

 

 

Print Friendly, PDF & Email