Nyhedsbrev januar

 

  

 
Logo
 

Kære alle sammen.

Rigtig glædelig JUL og godt NYTÅR.

Trods Corona og aflyste træningsture syd på er det alligevel blevet til et cykel år med gode oplevelser. Altid hyggeligt og en fornøjelse at køre i flok med andre der nyder den friske luft, gode udsigter, høj puls og til tider platte vigtigheder. Ikke mindst når vi runder året af med den traditionelle Julebanko, hvor ca. 30 fremmødte kom med misundelige og platte udbrud da Gitte L vandt IMCC-fantomdragt donereret af Claus Sørensen.

 

 

Som mange sikkert har set, har vi på Facebook, oprettet en uforpligtende undersøgelse af hvem der vil købe nyt klubtøj fra Ale´s PR-R kollektion, som blev fremvist til bankoaftenen. I januar skal den endelige bestilling afgives på hjemmesiden. Hvad der kan købes, afhænger af ønskede antal bestillinger af den enkelte enhed. Det skal vi forhandle os frem til med Ale´ team Wear. Priserne der opgives, er cirka priser.

Er du ikke på FB kan du sende uforpligtende ønske til Søren Jensen på mail: stjensendk@gmail.dk

Ishøj kommune forventer at foretage udvendig vedligeholdelse af klubhuset i 2022. Man vil male udvendige facader og gavle. Gennemgå vinduer, tagpap og foretage skadedyrs forebyggelse. Forventet tagdækning i 2024.

Gravel-holdet har været lidt længere væk. En tur med Tom og søn som guide fra Lejre museum og rundt i Bidstrupskovene. En god oplevelse på nye skovstier. Der deltog 9 ryttere og sluttede med bagerstop i Lejre by.

Der er enkelte der kører på landvej fra klubhuset om søndagen, hvis det er tørvejr. Spinning kører stadig tirsdag og torsdag.

Der er enkelte der kører på landvej fra klubhuset om søndagen, hvis det er tørvejr. Spinning kører stadig tirsdag og torsdag.

Sæt kryds i kalenderen næste år:

Generalforsamling mandag d.7.februar kl.19 i foreningshuset på Strandvangen 54.

Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning i nærheden af Korsør.

 

Vi håber at se meget til dig i det nye år. Glem sofaen og kom ud på stier og landeveje.

 

Med venlig hilsen Bestyrelsen.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email