Nyhedsbrev Februar

Nyhedsbrev 1.februar 2021.

Januar har været en måned på lavblus. Covid-19 hærger stadig og på klubfronten er aktiviteterne minimale. De kolde, våde stier og landeveje er ikke just motiverende. Men der er faktisk liv i IMCC. Der bliver kørt i små grupper; Gravel/MTB kører lørdag (5-10 pers), De 3 (måske 4-5) Musketerer kører søndag på landevejen, andre kører trods mørke, sne, regn og kulde til og fra arbejde og så er der dem vi ikke hører fra. Skriv gerne på vores Face Bookside når I har været på tur. At holde kondien og cykelbenene i gang, gør det noget nemmere når sæsonen åbner.

Bestyrelsen har holdt Zoom-møde. Vi skulle bla. finde en ny dato til den aflyste Generalforsamling.

Foreløbig dato for Generalforsamlingen er, hvis restriktionerne tillader det, mandag d.29/3 kl. 19.

Dagsorden vil blive udsendt 14 dage før. Tøjudvalget har været samlet og kommer med spændende forslag til nyt klubtøj til GF.

Vi har lavet en aktivitetsplan for den kommende sæson. Selvfølgelig afhængig af corona-situationen. Måske er den for optimistisk, men vi har vist alle brug for noget at se frem til. Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Planen kan ses på hjemmesiden eller hentes som pdf her

Du kan se frem til de ugentlige træninger (tirs., tors. + søn.), Fjorden rundt, Asnæs/Høve, Born Fondo/Skjoldnæsholmløb, Halland, Pandekage tur mm.

Den årlige tur til de sydlige himmelstrøg tør vi ikke satse på. I stedet prøver vi en tur til sydvest Fyn i uge 19, 4 overnatninger, 11-15 maj. Forhåbentlig er restriktionerne lempet og måske er vi blevet vaccineret. Vi er optimitiske og har reserveret ca.15 pladser på Gl.Avernæs hotel og konference. Link til hotellet: https://www.sinatur.dk/gl-avernaes/

Et dejligt sted med god mad og smukke omgivelser. Se opslag på vores FB-side. Sidste frist for bindende tilmelding er 7.feb. Vi håber I vil være med til at trampe rundt i de fynske alper. Gratis afbestilling 6 uger før.

Print Friendly, PDF & Email