Nyhedsbrev februar 2023

 

 

 

 

 

Logo

 

Årets første måned startede kold, blæsende og meget våd. Det betød at gravelholdet havde få deltagere, men spinningsholdet var til gengældt fyldt godt op. De sidste to weekender har der lørdag og søndag begge gange været flere ryttere ude at køre (17 ryttere begge weekender). Det kræver god og varm påklædning for det er koldt derude, især når vi står og venter ved punkteringer som der næsten er hver gang. Til gengæld er det rigtig dejligt med den friske luft og det varme bad når man kommer hjem. Hvis du endnu ikke har prøvet Gravel er det ikke for sent. Der er stadig fart på cyklen. Vi kører på asfalterede veje til skov-, mark- og grusveje i lokalområdet og du får en ny naturoplevelse fordi du ser nye steder du ikke kommer med racercyklen.

Vi har afholdt klubaften hvor vi havde besøg af en sand cykellegende i den danske cykelhistorie; Jørgen Emil Hansen (1942 – ). Han var en af de danske cykelkonger i den danske amatør klasse gennem 3 årtier og han cykler endnu. Han har vundet hundredvis af cykelløb, blev verdensmester i 100 km holdløb, kørte sig til OL-bronze i samme disciplin og han var kendt som dirigent på Danmarks 100 km hold. Han fortalte hvordan han var læremester for flere af dansk cykelsports største cykelryttere. Han var firstmover på flere ting i dansk idræt; træningsmetoder, Team Danmark, Club La Santa mm.

Han blev aldrig prof selvom han havde talentet og niveauet til det. Det var ikke lige ham. Han havde et job som optiker og en familie at passe. Efter karrierestoppet har han forsat kørt de nordsjællandske landeveje tynde flere gange om ugen, kørt Australien rundt på cykel på 80 dage, kørt flere Ironmans, blandt andet VM på Hawaii og vundet VM for masters i 2015.

Tak til Palle N Christensen for at skaffe forbindelsen til Jørgen og tak til jer, 30 medlemmer, der med jeres nærvær og spørgelyst var med til at gøre det til en hyggelig og vellykket aften.

 

Vi afholder Generalforsamling mandag d.6/2 kl.19 i klubhuset på Bredekærgård. Der er udsendt dagsorden og du må meget gerne tilmelde dig på Min Forening af hensyn til borde og stole opsætning. Vi glæder os til at se dig. Du er en del af fællesskabet. Uden medlemmer ingen forening. Kom glad!

Sæt kryds i kalenderen:

 

  • Mandag 6/2 2023 kl.19:00. Generalforsamling.
  • Mandag 6/3 kl.19:00. Klubaften.
  • Holdledermøde. Dato endnu ikke fastlagt.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email