Nyhedsbrev  februar 2022

 

 

 

 

 

 
Logo
 

Så er det nu forberedelserne til cykelsæsonen for alvor går i gang. Vintercyklen skal gøres klar, det varme cykeltøj på og så ud på landevej eller grusstier når vejret tillader det. Er vejret en hindring så kan du udnytte tiden hjemme på stuegulvet til at styrke din core. Stærke ryg- og mavemuskler gør dig nemlig endnu bedre på cyklen. Hent inspiration til 5 nemme øvelser på DGI´s hjemmeside under Cykling. Du kan også forberede dig på cykelsnakken med vennerne. Der florerer blandt cykelryttere en del mærkelige og sjove vendinger. Se ”Guide til cykelslang” ligeledes på DGI´s hjemmeside. Så er du godt klædt på næste gang du skal ud på raceren med vennerne eller tænder for cykling i tv’et:

 

Husk at gå ind på hjemmesiden, fanen: ”Om IMCC”, hvis du har tænkt at bestille klubtøj fra Ale´. Deadline er d.8/2. Vi ser gerne I stiller op i klubtøj til træning og især viser klubbens farver frem til div. motionsløb.

Til kommende sæson vil vi meget gerne have flere holdledere til alle vores hold. Det giver en større fleksibilitet når turene skal planlægges. Vi er en forening med frivillige og klubben bliver akkurat så god som medlemmerne gør den til. Hvis du er interesseret betaler klubben gerne for kurser. DGI Landevejscykling tilbyder masser af uddannelse og kurser på forskellige niveauer. Tag for eksempel et kig på instruktøruddannelse og bliv holdkaptajn eller træner. Vi holder holdledermøde onsdag d.16. marts, med spisning, hvor vi planlægger ”vagterne”.

Kom til generalforsamlingen på Strandvangen 54. Her kan du hygge snakke med cykelvenner du ikke har set længe, gøre din indflydelse gældende og komme med konstruktive input.

Velomore kan afhentes i kassen bag klubskabet eller til generalforsamlingen.

 

Sæt kryds i kalenderen:

  • Generalforsamling mandag d.7.februar kl.19 i foreningshuset på Strandvangen 54.
  • Deadline for tøjbestilling tirsdag d.8/2.
  • Klubaften mandag d.7/3. Tema: sæsonplan. Se Aktivitetskalender her
  • Holdledermøde onsdag d.16/3.
  • Standerhejsning/sæsonstart søndag d. 27/3.
  • Tour de France-2. etape lør/søn d 25-26/6 med overnatning i nærheden af Korsør.

 

 

Venlig hilsen Bestyrelsen

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email