Nyhedsbrev august

 

 

 

 

 

Logo

Nyhedsbrev august 2022

Sommerferien i IMCC er slut og vi starter op igen tirsdag d.2.august.

Tour de France og juli hænger uadskilleligt sammen og så denne gang i Danmark. 3 fantastiske uger, hvor vi har deltaget mere eller mindre på Sidelinien og foran tv-skærmen. Vi var 10 ryttere der sammen med andre cykelklubber lørdag d.2.juli blev sendt afsted af Kronprinsen for at prøve enkeltstartsruten i København. Selvom der ikke var så mange tilskuere som dagen før fik man lyst til at køre stærkt og overhale førerbilen. Efterfølgende var der nogle stykker der cyklede videre til Gevninge for at se 2.etape in real Life. Mange andre klubmedlemmer festede med Touren langs ruten andre steder i landet. Vildt at danskerne klarede sige så godt og ovenikøbet sluttede med Jonas Vingegaard i den gule trøje.

Når nyhedsbrevet udkommer, har flere klubmedlemmer været med til at flytte inventar til det nye klubhus på Bredekærgård. Første gang vi kører derfra er søndag d.14. august kl.9:00. Bagefter, når vi vender tilbage fra turene, indvier vi klubhuset med Grillhygge. På foto er det markeret med gult hvor klubhuset ligger og med rødt: P-pladsen hvor vi mødes inden tur afgang.

Iron Mann KBH nærmer sig og du/I må meget, meget gerne tilmelde jer på hjemmesidens forside. Jo før I tilmelder jer jo nemmere bliver planlægningen for bestyrelsen. Vi har brug for mange hænder til at servicere atleterne på maratondepotet ved Langelinie. Hvis du ikke har været med før; går det ud på at stille energi klar på opstillede borde: cola, div. energidrikke, vand, frugt, saltkiks, energibar mm. Atleterne kommer forbi 8 gange. Der vil være kaffe og sandwich i pauserne. Overskuddet for indsatsen deles med en hjælpende bokseklub og går til div. aktiviteter i klubben. Tag gerne familie eller venner med til en oplevelsesrig dag sammen med cykelvenner.

 

Info om klubtur til Svallerup kommer senere på Min Forening.

Fra pålidelig kilde lyder det at der har mødt ryttere op på stort set alle træningsdage i sommerferien.

Tur de Vest har afgang og mål ved Glostruphallen og man kan tilmelde sig: 27, 68 eller 122 km. Info senere på Min Forening.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Søn.14/8 indvielse af klubhus. Grill efter træning.
  • Søn.21/8 CPH. Iron Mann.
  • Søn.28/8 Klubtur til Vestsjælland/Svallerup.
  • Søn.4/9 Tur de Vest
  • Man.5/9 Klubaften.
  • Søn.25/9 Standerstrygning + Grill.
  • Lør.8/10.Klubarrangement.

 

 

Venlig hilsen

 

 

Print Friendly, PDF & Email