Nyhedsbrev 1.marts 2021.

Endelig kan vi cykle sammen igen. Den 24. februar offentliggjorde regeringen en lempelse af restriktionerne for udendørs idrætsaktiviteter gældende fra og med 1. marts. Det betyder blandt andet, at vi fra marts må mødes i grupper af højst 25 personer uanset alder (inkl. træner og lignende) og cykle sammen. Al indendørs idræt og idrætscentre herunder faciliteter som klubhuse er fortsat lukket ned. Udover at overholde forsamlingsforbuddet i forhold til arrangementer, træningsaktiviteter eller lignende, frarådes al social aktivitet (f.eks. klubaftener, foredrag osv.), ligesom der heller ikke er åbnet for brug af indendørs faciliteter. (kilde: DGI)

Dato´en for vores generalforsamling er tidligere fastsat til 29. marts, men med nuværende forsamlingsforbud kan den ikke holdes. Når restriktionerne giver mulighed for det og det håber vi sker snart, fastsættes en ny dato.

  

Sæsonstart søndag d.28/3 kl.9.00 fra klubhuset.

Sæsonstarten bliver af ovenstående årsager uden det ellers traditionelle grill-arrangement, men vi håber I vil møde op til et glædeligt gensyn med IMCC-kammerater. Mon ikke der et par Corona-kilo der skal køres væk. Vi mødes på P-pladsen foran klubhuset og skulle der møde flere end 25 skal vi stå i tydeligt adskilte grupper.

På vores FB-side har Lars Aarup efterspurgt holdledere. Kom ud af busken! Vi skal være flere der kan deles om at planlægge ture for alle hold.

I påsken, første weekend efter sæsonstarten, vil vi forsøge at kickstarte sæsonen med at lave ture 5 dage i træk. Startende med tors.d.1. til man.d.5.april. Man behøver ikke være med hver dag, men derom senere på FB.

Tøjudvalget har fundet frem til to forslag til ny klubtrøje og bukser. Forslagene præsenteres på generalforsamlingen. Er du nysgerrig kan du se forslagene allerede nu sidst i nyhedsbrevet.

Der arbejdes stadig på at få kommune i tale med hensyn til vedligeholdelse af klubhus og omgivelser. Udhængs-skabet må vi dog selv vedligeholde. Rene L efterlyser makker til kærlig pleje og maling mm af udhængsskabet.

Det er stadig muligt at tilmelde sig klubturen til sydvest fyn (Gl.Avernæs) fra d.11-15 maj. Indtil nu er vi 11 tilmeldte. Kontakt evt. Søren J.

Et par unge knægte fra forårsklassikkerne kan måske motivere nogle ældre motionscyklister til glade kilometer på landevejen.

 
 
 
 

Det nye cykel-motion er i cykelgården i Greve

Venlig hilsen Bestyrelsen.

 
Print Friendly, PDF & Email