Sommer

Kære Imcc

Det er dejligt at følge med på de sociale medier og se, hvor mange imcc’ere, der cykler rundt i Europa. Lige om lidt drager Team Ishøj-Paris af sted. Alt sammen kan klubben godt være stolt af – det vil være ekstra godt, hvis I kører i klubtrøje, når den ikke er til vask 🙂

Det er min overbevisning, at klubbens medlemmer kan, og vil, stille op til lokale, nationale og internationale motionscykelløb iført klubtrøje.  I alle de mange forskellige motionscykelløb bliver vi inspireret og motiveret – forhåbentligt kan det blive gensidigt –  til at sprede cykelglæde og trafiksikkerhed.  Det er altid sjovt at måle sig med andre motionscyklister, og med ishøjtrøjen på får vi gjort reklame for klubben.

Jeg glæder mig til at møde jer og høre om jeres bedrifter eller læse om dem på Facebook eller her på hjemmesiden. Forhåbentlig mødes vi til KMD Ironmann den 21. august, gerne som løbsdeltagere, men forhåbentlig ser jeg rigtig mange af jer som vagter ( husk nu at tilmelde jer, der er brug for vagter i tidsrummet kl 9 til kl 23, størst behov mellem kl 14 og kl 18).

Mvh kette bjørn

 

Print Friendly, PDF & Email