Skjoldenæsholmløbet søndag den 27. maj – på traditionel vis

Kære IMCC’ere

Der har i mange år været tradition for, at IMCC har kørt Skjoldenæsholmløbet, den lange distance på 145 km. Det er et smukt og lidt hårdt løb. Og vi kørte det i 2016 med stor succes, en flok på 12 ryttere. Med et gennemsnit på 30,4 km/t.

Også i år vil Kette og jeg gerne stå for et fælles IMCC-tog. Vi kører løbet som tidligere efter konceptet ”en for alle – alle for én”.  Vi forestiller os et tempo som C-holdet (30-31 km/t), men tempoet er ikke afgørende. Vi sørger for, at de, der har kræfter, trækker, og de, der mangler kræfter, kan sidde lidt i læ.  På den måde kommer vi alle med hjem, lige trætte. Udgangspunktet er også, at vi så vidt muligt sørger for, at alle kommer med hjem, og at vi har en god tur.

 

VI foreslår derfor, at I hver især melder jer til løbet her

Pris 225 kr., hvis du tilmelder dig inden 30. april. Derefter koster det 275kr.

Vi har tilmeldt os til klokkeslættet 08.10. Forsøg det, hvis du kan, men ellers vælger du bare det, der er muligt.

Kontakt samtidig Kette (2042 8842) eller Søren (5191 7412) eller mailen bjorn.44@pedal.dk  og giv os  en melding om, at I har meldt jer og at I gerne vil være med i vores fælles tog.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har kræfter eller om vi kører for hurtigt, så ring lige til Kette eller mig, så vi kan få en snak om det.    

Venlig hilsen
Kette og Søren Bjørn

Print Friendly, PDF & Email