Nyhedsbrev Marts 2020.

Vi går mod lysere tider og sæsonstarten nærmer sig, mere derom længere nede i teksten. Først lidt om Generalforsamlingen mandag d.24/2.

Der var ikke indkommet forslag fra medlemmer så dagsorden blev gennemført som udsendt. 

Morten Jespersen, der var suppleant, blev valgt til bestyrelsen for ét år, i stedet for Michael ”kok” der ønskede at udtræde og Kette Bjørn blev valgt som ny suppleant til bestyrelsen. Resten af bestyrelsen forsætter som hidtil. Jan Friedl blev valgt til ny revisor i stedet for Jørgen Øverup. 

21 medlemmer mødte op og deltog aktivt i debat om regnskab, budget, cykel magasin, medlemstal, kommunikation mm. Tak for det!  Referat fra Generalforsamlingen bliver lagt ud på hjemmesiden senere. Tak til Michael og Jørgen Ø for deres indsats. Samt tak til Erling for god styring af mødet.

 

Mange af jer har holdt formen ved lige til Spinning, på Crosscykel/MTB osv og længes sikkert efter tørre veje og højere temperature. Foråret er lige om hjørnet og det samme er Standerhejsningen hvor vi alle mødes til første fælles tur, på forskellige hold, fra klubhuset. Bagefter hygger vi med en vand/øl og pølser fra grillen. Vi håber I alle møder op med godt humør og meget gerne spreder klubbens gode rygte til venner og bekendte der kunne have lyst til at køre med og evt melde sig ind i IMCC.

 

Som nævnt i sidste nyhedsbrev er der Klubaften Mandag d.2/3 kl.19 i klubhuset. Aftenens tema er ”Aktivitetskalender” for sæson 2020. Kom og få indflydelse; vær med til at komme med forslag til fælles motionsløb, træningsture, Klubaftener mm.

 

Vi har brug for holdledere til den nye sæson og har du lyst til stå for nogle ture; tirs, tors og søndag så mød op på Café Sesa på Ishøj havn Onsdag d.11/3 kl.18, hvor klubben giver en lille anretning til dem der vil give en hånd med i den kommende sæson. Jo flere holdkaptajner og vikarer vi er til at fordele turene på landevejen jo flere vellykkede ture venter der os alle sammen. Så kom og vær med også selvom du ikke har været på holdlederkursus. Se opslag på IMCC Facebook og tilmeld dig.

 

Går du rundt med oplevelser, tanker eller lignende, som kunne have interesse for andre i klubben, må du meget gerne skrive lidt om det. Dette kan du sende til Søren Jensen, Erik Damborg eller Lars Aarup. Kontaktinfo findes under ”bestyrelsen” på hjemmesiden.

 

OBS!
I anledning af sæsonstart nr.30 mødes vi kl.8.30 i klubhuset(før vi kører kl.9)  til et rundstykke og en kop kaffe inden afgang.

 

Print Friendly, PDF & Email