Nyhedsbrev april

De fælles ture fra klubhuset har desværre lange udsigter.

Mandag kom Statsministeren med en udmelding i forbindelse med Covid-19 der betyder at vi, IMCC, stadig følger Danmarks Cykel Unions opfordring, foreløbig til og med 10.maj, til ikke at træne i grupper – hverken på landevej eller i skoven. Træning bør kun ske alene eller med ens nærmeste – og med stor afstand. Træning på egen hånd er stadig en god idé, hvis man husker at vise hensyn og i øvrigt følger myndighedernes vejledninger, og man skal fortsat undgå ekstremt udmattende træning – og lad være med at spytte eller snyde næsen på vej eller sti!

Vis hensyn, pas på hinanden og stå sammen – hver for sig!

Siden sidste Nyhedsbrev har der været lejlighed til gode, men kolde ture på landevejen. Det kan være svært at finde motivationen når man kører alene, men lad nedenstående foto stå til skræk og advarsel til jer der ikke kommer ud på cyklen.

IMCC Corona Cup 2020.

Følg med på Face Book; IMCC – Ishøj Motion Cykel Club, lukket gruppe.

Der udloves et påskeæg til de 3 medlemmer der får kørt flest km, fra og med 5.april – til og med mandag d.13.april. Se opslag fra Lars Aarup.

I opfordres til at lægge foto fra jeres ture op på Face Book-gruppen, også efter påske, så vi kan huske hvem vi er i klub med.
 

Husk for øvrigt at betale jeres kontingent. Vi kan ikke være sikre på at vores normale indtægt til klubben fra Ironman i august.

På hjemmesiden kan I læse en La Mamotte-beretning skrevet af Tina.

Med venlig hilsen Bestyrelsen.

Print Friendly, PDF & Email