Fra formanden

 

Sæsonen er startet, det er jo lækkert at få rørt benene i godt vejr og med godt humør.

Jeg opfordrer jer til at møde til de planlagte træninger og støt op om jeres holdledere og jeres klub.
Bestyrelsen arbejder på at få holdledere til alle hold. Vi er udmærket klar over, at der har manglet holdleder til D-holdet i en periode. Vi håber holdlederen snart er tilbage i sadlen igen. Der kan dog stadig bruges flere holdledere. Hvis der er medlemmer, der gerne vil tage udfordringen som holdleder, så kontakt et bestyrelsesmedlem eller en holdleder. Der vil blive lavet en turnus med holdledere, således at der er flere om at dele udfordringen.
Tænk over det. Dine cykelkammerater vil blive glade, hvis du tager en tjans som holdleder.

cropped-gruppebillede1.jpg

Bestyrelsen: Følg med i bestyrelsens arbejde ved bl.a at læse referater her på hjemmesiden eller spørg os. Bestyrelsen vil gerne støtte vores sociale arrangementer, således bliver der fremover arrangeret grill efter søndagstræning 1 x mdr. Læs mere i Nyhedsbrev, på Face.book og her på hjemmesiden. Bestyrelsen arbejder også på at forbedre- og udvikle hjemmesiden. Det tager tid, så hav også tålmodighed med os.

Aktiviteter. Hold dig orienteret om planlagte løb på “Aktivitetskalender” her på hjemmesiden.
Klubben giver tilskud til de løb, der er fremhævet med fed skrift. Tilskuddet udbetales ved at du tager en kopi af din tilmelding, sender kopien + dit kontonr til Erik som efterfølgende vil overføre tilskuddet til din konto.
Tilmelding til motionscykelløb foregår individuelt, da hver enkelt deltager betaler til den arrangerende klub via Nettet.
Erik er ved at udtænke en måde, så vi alle kan se, hvem der har tilmeldt sig de enkelt motionscykelløb. Mere herom senere.

Bestyrelsen formidler informationer til medlemmerne både på face-book, via Nyhedsbrev og på Hjemmesiden, det kan virke lidt voldsomt, men der er for at nå alle medlemmerne.

Print Friendly, PDF & Email