Find os på Facebook

IMCC ønsker alle medlemmer, venner af klubben og deres familier en god påske.
Vi ses på landevejen.

4 weeks ago

Ishøj Motion Cykel Club

D-holdets træning aflyses ... See MoreSee Less

View on Facebook

D-holdets træning er aflyst i dag d 29.3 p g a vejret. mvh Søren Bjørn ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så er vi klar til den nye sæson.
Efter holdledermødet i går står det klart at vi har 5 holdledere til hvert hold. (D, C og B).

En udførlig holdlederplan er på vej, og er klar inden for kort tid.

Vi starter med standerhejsning søndag d. 25 marts.
Som noget nyt mødes vi først kl 10 denne dag. Kl. Ca 12 er vi tilbage ved klubhuset, til lidt fra grillen. Det vil måske være en god idé at medbringe skiftetøj, da det vist ikke bliver specielt varmt.
Herefter er søndagstræningen kl. 9 som vi plejer.

I kan allerede nu glæde jer til Esbern Snarresløbet torsdag d. 10 maj. Vi har sikret os 20 startnumre, som sælges efter først til mølle princippet på hjemmesiden. Mere senere.

En måned senere, d. 10 er bussen booket til turen til Hallandsåsen.

Dette blot et lille indblik i årets aktivitetsplan som blev gennemgået ved marts måneds klubaften.

Vi ses meget snart på landevejen

View on Facebook

IMCC ønsker alle medlemmer, deres familier og venner af klubben, en glædelig jul. ... See MoreSee Less